O meni

Moje ime je Niko Popović in po izobrazbi sem magister farmacije, univerzitetni diplomirani ekonomist in prehranski svetovalec s certifikatom Precision Nutrition (Pn1).

V mladosti sem tekmovalno igral tenis in bil celo življenje športno zelo aktiven, ob začetku študija farmacije in podrobnejšega spoznavanja delovanja človeškega telesa pa sem se začel intenzivno ukvarjati s pomenom zdrave prehrane in ostalih koristnih navad pri preventivi bolezni.

Obrni življenje na bolje

Sprva so me v to vodili povsem lastni interesi iskanja zdravega načina življenja, dodatno pa me je v raziskovanje področja preventive motiviralo tudi spoznanje, da je farmacija, kljub obširnemu in nespornemu pozitivnemu doprinosu sodobni družbi, industrija, ki največ zasluži na kronično bolnih ljudeh. Hkrati pa se ljudje, obdani z obilico možnosti nekvalitetnega in visokokaloričnega prehranjevanja ter oglasi, ki jih k temu spodbujajo, pogosto zanašajo na možnost terapije z zdravili, ker jim je navade pretežko spremeniti.

Vendar tako zaradi vseh tveganj nezdravega načina življenja kot tudi zaradi neželenih učinkov zdravil, vztrajanje pri nezdravem življenjskem slogu in zanašanje na različne vrste zdravil vsekakor ni smotrna dolgoročna rešitev.

Vem, da informacije o prehrani pogosto povzročajo veliko zmede in verjetno si tudi ti želiš dobiti strokovno preverjene informacije in življenjsko preprosta navodila.

Obstaja enostavna pot do trajnih sprememb. In z veseljem ti jo bom pomagal prehoditi.

NIKO POPOVIĆ

POKLIČI

041 762 455